• Pris
  425 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Fredag den 25/02/2022 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Sebastian Band

Fredag den 25/02/2022 19:30

JUBILÆUMSTURNÉ 2021

Oplev en forrygende aften med Sebastian og nogle af Danmarks mest legendariske musikere, når Sebastian Band drager på 50-års jubilæumsturné!

Ikke meget er sikkert for tiden. Dog er det sikkert,  at tiderne skifter, og tiden går. I 1971 udgav Sebastian sit første album og brød igennem på den danske musikscene, og i 2021 kan han derfor fejre sit 50-års jubilæum.

Det er derfor helt oplagt i jubilæumsåret – og på utallige opfordringer fra publikum – at præsentere en ny turne med solisten og det store orkester.

Glæd dig til høre Sebastian Band boltre sig i mange af de sidste 50 års største danske sange:  Når lyset bryder frem, Måske ku vi, Du er ikke alene, Romeo, Danser på vulkaner, Hodja fra Pjort, Fuld af nattens stjerner, Nana og mange flere…

Bandet består foruden af Sebastian af Niels Henriksen (elguitar), Michael Friis (Bas og kapelmester), Klaus Menzer (trommer)Perry Stenbaeck (guitar og strengeinstrument mm kor) har medvirket siden 1999 MISEN GROTH (sang), Gry Harrit (sang), Anne Sejer (sang og percussion) og sidst men ikke mindst Peter Dencher (keyboards harmonika mm kor).