fbpx
 • Pris
  335 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater
 • Spilleperiode
  Fredag den 14/03/2025 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Shaken Not Stirred – Sinne Eeg synger 007

Fredag den 14/03/2025 19:30

Den forrygende James Bond koncert ”Shaken Not Stirred” præsenteres af en af Danmarks bedste jazzsangere, Sinne Eeg. Med sig har hun sangeren Patrick Dorgan som bl.a. er kendt fra DR´s X Factor. Sammen med et band plukket fra absolut øverste hylde fremfører de to vokalister en perlerække af de kendte temasange fra Agent 007 filmene. Sinne og Patrick akkompagneres bl.a. af den amerikanske pianist og arrangør Josh Nelson (Natalie Cole, Ivan Lins, Kurt Elling) som Sinne mødte under et ophold i Hollywood. Her opdagede hun at de begge har en stor kærlighed for sangene fra Bond filmene.

”Musikken er knapt så orkestreret som originalarrangementerne”, fortæller Sinne Eeg. ”Mange af Bond-sangene er små genistreger og fuldt på højde med de jazzklassikere, jeg normalt synger. Og fordi sangene er så gode, holder de også til at blive fortolket på forskellige måder” fortsætter hun. ”Vi kommer til at tage vores egen approach og spille sangene, som vi ville spille andre jazzstandarder. From Russia With Love er oplagt at lave til et swingnummer mens You Only Live Twice, som Nancy Sinatra jo sang, får et mere moderne og nordisk udtryk. Dog uden at det bliver alt for syret”, smiler Sinne Eeg.

I koncerten høres også No Time To Die, som Billie Eilish synger i filmen fra 2020 af samme navn, samt bl.a. License To Kill (Gladys Knight), Nobody Does It Better (Carly Simon), Goldfinger (Shirley Bassey) og Live And Let Die (Paul McCartney). Line up: Sinne Eeg (vokal), Patrick Dorgan (vokal), Josh Nelson (piano), Jacob Christoffersen (keyboards), Morten Lund (trommer), Morten Ramsbøl (bas), Nikolai Bøgelund (trombone)