• Pris
  230 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  10/10/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Signe Svendsen Trio Tour

10/10/2020 19:30

Signe Svendsen har teamet op med Lars Skjærbæk (guitar, mandolin, barytonguitar) og Palle Hjorth (orgel, synth, keyboard, harmonika), for at skabe en ny og anderledes ramme om sine sange.

Signe har turneret solo og med fuldt band i en del år, men på denne tour kan publikum glæde sig til at opleve hende i trio-format. Tanken er at gøre plads til at eksperimentere, få musikken til at flyde intuitivt og lade Signes stemme stå klart og teksterne tydelige. Signe er en stærk entertainer, og fortællingerne vil uden tvivl få meget plads i dette format.

”Det her er et ønskescenarie. At kunne overlade musikken til så splintrende gode musikere som Lars og Palle og give dem frie hænder bliver en vild oplevelse. Jeg er sikker på, at publikum vil komme hele registret igennem på sådan en aften,” fortæller Signe Svenden.

Signe Svendsens fjerde og nyeste album ”Det Forlyder”, manifesterer hende som en særegen sangskriver, og hun har nærmest skabt sin helt egen niche i dansk musik. På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler myldrende fuld af finesse og nuancer.

Nyd koncerten fra hyggelige cafe borde i Teatersalen – der er lagt op til en stemningsfyldt aften i selskab med charmerende Signe og de forrygende musikere Skjærbæk og Hjort.