• Priser
  240 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater
 • Spilleperiode
  Søndag den 21/04/2024 14:00
 • Kategori
  Børn & Familie, Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Sigurd fortæller om naturvidenskab

Søndag den 21/04/2024 14:00

Hvorfor skinner Solen? 

Hvor langt er der til Månen? 

Hvad var Big Bang? 

– Og hvordan kan vi lære at passe bedre på vores klode? 

Sigurd Barrett er tilbage med en ny teaterkoncert for hele familien!

I forestillingen Sigurd fortæller om naturvidenskab tager Sigurd Barrett og Eskild Dohn publikum med på en formidabel rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab, for hvordan skal man ellers kunne besvare livets allerstørste spørgsmål? I forestillingen møder vi både Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og mange andre, og vi møder også de essentielle spørgsmål, som handler om vores klode og vores fremtid: Hvad er drivhuseffekten, og hvordan kan vi se fremad med en mere bæredygtig livsstil?

Forestillingen indeholder masser af sjove, skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter, og der er både leg og læring for hele familien – og grundlag for gode og vigtige snakke bagefter – når Sigurd Barrett og Eskild Dohn slipper løjerne løs i deres nye formidlende videnskabsforestilling. 

I 2022 vandt Sigurd Barrett prisen for Årets Børnebog med sin udgivelse ”Sigurd fortæller om Naturvidenskab”. Ud over bogen har Sigurd sammen med guitaristen og sangskriveren Eskild Dohn skrevet 18 sange, indspillet 17 film og udviklet et brætspil, som alle har været store succeser siden udgivelsen. I 2022 indviede Sigurd sin koncertturne på Planetarium i København, og herefter er der lagt op til en omfattende turne med Sigurd og Eskild – i rollen som Einstein.

Syng med på de iørefaldende hits, leg og lær og grin, og bliv ført ind i naturvidenskabens forunderlige verden, når Sigurd og Eskild lægger vejen forbi planeter, dyr, planter, dinosaurer og atomer. En uforglemmelig oplevelse for både børn, forældre og bedsteforældre.

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 50 kr. på en børnebillet til forestillingen her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.

Målgruppe: Hele familien, børn fra 5 år og op, forældre og bedsteforældre.

Varighed: 1 x 60 min.