• Pris
  395 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  11/11/2020 19:30
 • Kategori
  Show
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Sitter Show i snegletempo 2020

11/11/2020 19:30

Iben Hjejle og Signe Lindkvist står bag en af Danmarks mest populære podcasts – Sitter. Podcasten begyndte for halvandet år siden og har ca. 60.000 ugentlige lyttere. Nu drager de på turne med et stort, fint og forholdsvis fjollet show.

Hvis du holder af skæg og ballade, sørgelige svenske viser, oversavede damer skønsomt blandet op med livsbetragtninger fra to, til tider, kloge damer – så vil du elske Sitter-show i snegletempo! ”Man kan sige, at vi er en spændende blanding af Rytteriet og Lotte Heise. Showet bliver halv varieté, halv talkshow – krydret med en kæmpe stang dynamit kastet ned i en klæd-ud-kasse. Publikum skal både have grædt, grinet og sunget, inden de får lov at forlade salen”, fortæller Iben og Signe.

”Vi er godt selskab, vi taler lige ud af posen, er kloge og nysgerrige, og frem for alt prøver vi altid at finde det sjove i de forskellige livssituationer, vi befinder os i. Vi er hverken beauty-eksperter, revolutionære feminister eller bloggere. Vi er to mennesker med holdninger, knyster, eksmænd og aftaler hos psykologen. Vi er højtuddannede akademikere fra Fantasiuniversitetet og har verdens største lommefilosofiske bibliotek, fyldt med betragtninger og underresearchet gætværk om alt”, fortæller Iben Hjejle.

Til Sittershowet i Snegletempo kan man, udover de to damer, også opleve det vidunderlige tomands husorkester bestående af Ole Kibsgaard og Emil de Waal.