• Pris
  400 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 20/11/2021 19:30
 • Kategori
  Show
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Sitter

Lørdag den 20/11/2021 19:30

”HOLD PÅ HAT OG ØJENBOLDE”

Ovenpå sidste års buldrende udsolgte succes, er den yderst populære podcast-duo, Signe Lindkvist og Iben Hjejle, klar med endnu et live Sitter Show.

Hvad har melankolske svenske viser, livstrætte russiske cirkusprinsesser, hollandsk elektronisk danseperformance og en gyser-gøg til fælles? Det var alt sammen nogle af de vanvittigt skønne ingredienser, Signe Lindkvist og Iben Hjejle krydrede deres Sitter Show med sidste år.

Men de damer er slet ikke færdige endnu… De har stadig enorme mængder af cirkustricks, dristige numre og super meget gøgl at dele ud af. Derfor er de lige nu i fuld gang med at udvikle ”Sitter Show II – Hold på hat og øjenbolde!”

“Vi havde det helt enkelt for sjovt til at lade det første show blive en engangsforestilling. Vi fandt ind til kernen af det, vi holder mest af; gøgl, sang på svenska og en hel del fornuftige betragtninger om for eksempel tissetrang, godt naboskab og kollegial misundelse,” siger Iben Hjejle.

“I liveshowet, har vi virkelig fundet vores form. Vi elsker begge to vanvittig udklædning, store følelser, et godt grin, musik og cirkus i én stor pærevælling og publikum kan være helt sikre på at vi, hver eneste aften, vil gi´ den alt hvad vi har,” fortæller Signe Lindkvist.

Med sig har damerne deres vidunderlige husorkester – guitarist og pianist Ole Kibsgaard, samt trommerslager og alt-mulig-musiker, Emil de Waal, der er troldmændene bag den musikalske del af showet.

Der er med andre ord lagt op til et Sitter Show II, der både bliver groft, satirisk, musikalsk, kæmpeskægt og en lille smule grådlabilt… Glæd dig!