Småt brændbart

Tirsdag den 05/10/2021 19:30

Alle Teaterforeningen Horsens forestillinger til sæson 2021-2022 starter i salg tirsdag den 6. april kl. 10.00.

En hylende morsom, musikalsk og rørende statusopdatering – set fra midten af livet.

Kom med på to hudløst ærlige og virkelig sjove livsrejser. To bedste venner har – meget pludseligt – rundet de 40. Det er de tilsyneladende helt afklarede med, for karriere og familien kører på skinner, og alt er yderst velegnet til den perfekte statusopdatering. Men indeni føler de sig begge som Småt Brændbart – en rodekasse fyldt med ting, der ikke passer ind nogen steder. For de har begge to altid fulgt deres livsdrømme, og derfor er der allerede nu sat flueben på hele listen. Men hvad skal man egentlig på den anden side af en målstreg?

De ser begge tilbage på livet fra start til midt: Fra de allerførste barndomsminder htil teenageårene, hvor livslysten kunne måles på richterskalaen, og frem til nu – midten – hvor alle drømmene er opfyldt.

Forestillingen er fyldt med nyskrevne sange, der finder både komikken og alvoren frem i emner som dobbelt-moral, ytringsfrihed, religion, racisme, familieproblemer, veganisme, Ikea og ikke mindst farjokes! Forestillingen er testet positiv på 30-70-årige…

Medvirkende: Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard
Tekst, musik og iscenesættelse: Berlin og Krogsgaard

Husk at du kan købe billet til 4 af teaterforeningens forestillinger og opnå abonnementspris.