• Pris
  225 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  02/05/2018 19:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater & Panduro Management Aps

Snigpremiere på Lars Lilholts nye album ”Drømmefanger”

02/05/2018 19:00

Lars Lilholt behøver nærmest ingen præsentation. Vi har at gøre med en af de største danske kunstnere og sangskrivere, der i årevis har kunnet samle tre generationer i en tid, der ellers er præget af større og større opsplitning af samfundet. Lilholt har et kæmpestort talent for at bruge det danske sprog og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik.

Den 4. maj udkommer Lars Lilholts nye album Drømmefanger, men allerede d. 2. maj får publikum mulighed for at stifte bekendtskab med sangene – og at få cd’en med hjem. Det sker, når Lars Lilholt holder en eksklusiv snigpremiere på det nye album på Horsens Ny Teater.

Mens vi lytter til albummet, fortæller Lars Lilholt om de enkelte sange og Drømmefangers tilblivelse. Desuden bliver han interviewet af Carsten Holm fra DR. Lilholt spiller også solo et par numre fra albummet live.

Så grib chancen og køb din billet til Lilholts albumrelease. Med billetten får du både adgang til eventen på Horsens Ny Teater og det nye album Drømmefanger på cd. Efter eventen signerer Lars Lilholt din dugfriske cd, hvis du ønsker det.