• Priser
  300 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Fredag den 04/12/2020 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Sømændene

Fredag den 04/12/2020 20:00

Sømændene og deres charmerende ”mole-punk” har i mere end 15 år været er et af de mest originale indslag på den danske musikscene med musikalske referencer til Otto Brandenburg, John Mogensen m.fl.

Sømændene er kendt og elsket for, at genoptage den klassiske vise- og swingtradition. Hele ideen om at udsætte den sangskat for et vanvittigt show, høj teknisk musikalitet, konfettikanoner, bajere, lakridspiber og glimt i øjet er jo komplet imod enhver musikalsk fornuft.

Besætningen er en broget flok lige fra Styrmanden Jeppe Vig Find i front, ulasteligt klædt i jakke, hvid skjorte og slips til vigtige besætningsmedlemmer i overalls, træsko, banjo og mere brovtende attitude end frontmanden.

Sømændenes univers består af tjære, tovværk, blankpoleret messing, bardiske og kanoner og tager udgangspunkt i en tid, hvor der var flere værtshuse end cafeér, flere sildemadder end sushistykker og flere sømænd end bloggere…

Sømændene er et veltiltrængt frirum fra det daglige ræs og en legimitation af det naturlige ønske om noget så simpelt som en bajer og en fest.

Så grib en kaptajnskasket, en merskumspibe og kom og skål og fest med Sømændene.

 

Hver anden plads i vores sal er lukket

For at skabe afstand er hver anden plads i salen friholdt. Grupper/par  må gerne på dagen rykke sammen indenfor de pladsnumre, der står på billetterne.