• Pris
  250 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Torsdag den 03/02/2022 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Søren Sko

Torsdag den 03/02/2022 19:30

Søren Sko – serverer for første gang sange på dansk.

”Turen samler sig om mine nye danske sange og mit efterhånden store bagkatalog af engelsksprogede solosange, der ikke har været ‘luftet’ længe. Der er også et par sange fra min deltagelse i ‘Toppen af Poppen’ sidste år, som fortjener at blive fortolket live..! Min live tour vil blive en tur rundt i Skoens univers – på ‘engelsk/dansk’ og krydret med ufortalte historier og anekdoter om de mange rejser mine sange har taget mig på, både som sanger, sangskriver og menneske.”

I hele sin karriere har Søren Sko skrevet sine sange på engelsk – indtil nu. Efter at have sat musik til et dansk digt følte Sko sig inspireret.

”Jeg blev simpelthen nødt til at skrive min første sang på dansk. Det tog 20 minutter, og derefter skrev jeg 4 danske sange på en uge, som alle er blevet ret vellykkede… For første gang i min karriere er det ordene, der er kommet før musikken – det har jeg aldrig prøvet før… Jeg har genopdaget min glæde ved det danske sprog og de mange ‘greb’, man kan tage fat i som sanger og sangskriver. At skrive og synge på dansk har også haft en effekt på mine gamle engelske sange, og måden jeg fortæller de sange på, har nu en helt anden intensitet! De er nyopfundne, og som sanger er det skønt at udfordre sig selv.”

Publikum kan se frem til en intens koncertoplevelse med Søren Sko på engelsk OG dansk, og til at høre mere om Sko selv, om hans tanker og hans fantastiske liv i musikkens tjeneste – ‘Vær’Sko’!