Styrk dit barns immunforsvar

26/10/2019 13:00

– slip for konstant snot og hoste

Ulvetime, ellevetaller og afbrudt nattesøvn – de fleste forældre kender alt for godt til vintersyge børn og træt familie.

Men det behøver faktisk ikke være sådan. I dette foredrag tager Anette Straadt fat om de mest sejlivede myter og afliver dem med gode råd – for du KAN gøre rigtig meget for at slippe for snot og hoste. Du KAN styrke dit barns immunforsvar. Og du KAN gøre noget for at slippe hurtigere af med feber og forkølelse.

Foredraget giver børnefamilien nemme og supereffektive tips til at slippe for utallige dage med syge og sløje børn. Du lærer fx at kende forskel på de gode og de dårlige bakterier og får forslag til guf med sunde næringsstoffer. Der bliver naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål, så du kan få svar på problematikker og tvivlsspørgsmål i forhold til deres egne børns sundhed og trivsel.

Anette Straadt er sygeplejerske, sundhedsplejerske, forfatter, foredragsholder og uddannelsesleder. Anette har hjulpet hundredvis af familier med at slippe for sygdom og opnå sunde og stærke børn.

Vidste du, at du som medlem af Horsens Ny Teaters Børneklub kan spare 20 kr. på en voksenbillet til foredraget her? Læs mere om børneklubben og alle fordelene, og om hvordan du bliver medlem her.