• Priser
  420 - 520 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  07/03/2018 19:30
 • Kategori
  Klassisk, Show
 • Arrangør
  Highlight-Concerts

Svanesøen

07/03/2018 19:30

Den Russiske Nationalballet Moskva opfører den populære balletklassiker ”Svanesøen”. Kom og oplev Tjajkovskijs smukke musik, medrivende dans, den eventyrlige handling og det overdådige sceneri. ”Svanesøen” lader følelser komme til udtryk: Iscenesættelsen forbinder musik og dans til et sprog, som alle forstår.

Den Russiske Nationalballet Moskva er med sine stjernesolister fra Bolshoi Balletten i Moskva et af de bedste ensembler netop nu og har stor succes over hele verden. Grundlægger og kunstnerisk leder er Sergei Radsjenkov – første solodanser ved Bolshoi Balletten i Moskva og igennem mange år partner på scenen med den berømte primaballerina Maja Plissetskaja.

Svaneprinsessen er ramt af en ond trolddom: Hun kan kun vise sig i sin menneskelige skikkelse få timer om natten og kun ægte kærlighed kan løse hende fra trolddommen. Prins Sigfried forelsker sig i den smukke Odette og sværger hende evig troskab. Den onde troldmand Rotbart øjner en chance og lader sin datter Odile dukke op på slottet i Odettes skikkelse. Prinsen lader sig narre og bryder sit troskabsløfte…

Kom og oplev en verden af skønhed og elegance!

Særpris for børn op til 12 år: 420 kr.