• Pris
  200 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 27/11/2021 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Sylvester Larsen

Lørdag den 27/11/2021 19:30

Kim Larsens søn Sylvester Larsen er ikke ny i musikkens verden og udkommer i foråret 2021 med sit ottende album.

Sylvesters musik

På musikerens nyeste singleudspil “Pandemi”, sætter Sylvester ord på den nye virkelighed med en verdensomspændende pandemi. Musikalsk tristesse skal man dog lede længe efter på nummeret, hvor Sylvester med fandenivoldsk energi og referencer til britisk rock og punk nægter at lægge under for alvoren.

Sylvester har udgivet album efter album, og som søn af en vis hr. Larsen, har der ikke altid været overstrømmende opmærksomhed omkring 47-årige Sylvesters musik gennem årene, men som sangeren selv udtrykker det: “I sne og slud, musikken skal ud”.

Sylvesters sangskrivning har altid været centreret omkring den gode melodi og det iørefaldende omkvæd – og ikke mindst den vedkommende fortælling.

På spørgsmålet om, hvad det er, der driver ham til at blive ved med at skrive musik, siger Sylvester:  “Det er ganske enkelt en ventil, jeg bliver nødt til at åbne for, hvis jeg skal kunne trække vejret. Jeg laver først og fremmest musik for min egen skyld, men jeg har opdaget, at hvis man gør sig tilstrækkelig umage, skal der nok være andre, der også sætter pris på det.”