• Pris
  185 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  Lørdag den 04/09/2021 14:00
 • Kategori
  Foredrag / Talkshows, Intermezzo
 • Arrangør
  intermezzo

Tæt på Kim Sjøgren

Lørdag den 04/09/2021 14:00

Denne eftermiddag har du chancen for at opleve Kim Sjøgren fortælle sjove anekdoter fra sin karriere som klassisk violinist koncertmester ved det kongelig teater og professor samt 25 år som entertainer.

Kim Sjøgren har, siden han var 3 år, spillet violin, og da han var 12 år, blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium. Debutkoncerten fandt sted, da Kim var 17 år, og tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig – den yngste i kapellets historie. Siden februar 2004 har han været professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Kim har igennem årene modtaget adskillige priser – bl.a. Jacob Gades legat, Peder Møllers musikpris og Musikanmelderens kunstnerpris. Han har ved talrige lejligheder optrådt som solist i radio og TV og har givet koncerter i det meste af Europa, USA, Australien og Japan. Han har desuden komponeret musik til film og teater, og han har lavet shows med adskillige kunstnere som bl.a. Tommy Kenter, Thomas Mørk og Anders Anfeldt Rønne.

Kims repertoire spænder over de store klassiske værker til populære hits, folkemusik, jazz og evergreens.