• Pris
  130 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  08/07/2020 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Teitur

08/07/2020 20:00

Takket være regeringens sommerpakke til kulturlivet kan du nu købe billetter til denne koncert til halv pris – vi kalder det sommerpris. Skynd dig at slå til!

Vi har på på Horsens Ny Teater forberedt os godt og taget alle tænkelige COVID-19 hensyn, så du trygt kan møde op!

Horsens Ny Teater er igen klar med masser af oplevelser! Vi har forberedt os godt og taget alle tænkelige Covid-19 hensyn, så du trygt kan møde op!

Den færøsk fødte Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy Awards, over 1000 koncerter og 8. studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med ’Poetry & Aeroplanes’. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet ‘I Want To Be Kind’.

Til forårs koncerterne spiller jeg en del sange fra “I Want To Be Kind,” samt helt nye numre og selvfølgelig også publikumsfavoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk” udtaler Teitur.


Tiltag i forbindelse med COVID-19

Cafeen er desværre lukket til dette arrangement

Derfor skal du bestille evt. drikkevarer og snacks på forhånd - dette kan du gøre, når du har valgt dine billetter under tilkøb.

Hver anden plads i vores sal er lukket

For at skabe afstand er hver anden plads i salen friholdt. Grupper/par, der i forvejen har tæt kontakt, må gerne på dagen rykke sammen indenfor de pladsnumre, der står på billetterne.