• Pris
  355 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  10/11/2017 20:00
 • Kategori
  Koncerter, Show
 • Arrangør
  Wigt International BV

The Cavern Beatles

10/11/2017 20:00

The Cavern Beatles er opkaldt efter den nu legendariske Cavern Club i Liverpool, hvor The Beatles optrådte i alt 292 gange.

I år turnerer gruppen med deres bemærkelsesværdige show, der hædrer The Beatles mest mindeværdige år i 1967. Dette år udgav The Beatles deres bedst sælgende album Sgt. Peppers Lonely Hearts Club og den efterfølgende Magical Mystery Tour, der indeholdt nogle af bandets mest kreative og eksperimenterende sange.

Det samme år udspillede den revolutionerende bevægelse Summer of Love sig, hvor kunstnere, musikere og radikale forsamledes i San Francisco for at ændre verden gennem musik og kunst. De protesterede mod krig og varslede en ny æra.

Showet er en historisk tour gennem nogle af The Beatles værker. The Cavern Beatles indfanger i både udtryk og lyd ”Beatlemaniaens” spænding og energi, den psykedeliske æra fra Sgt. Peppers Lonely Hearts Club og Magical Mystery Tour samt de kreative mesterværker fra The White Album og Abbey Road. Fire kostumeskift og lyssætninger supporterer de forskellige musiske indslag gennem showet.

The Cavern Beatles er et af de få bands i verden, der udfører hele deres show live udelukkende med de fire musikere – helt uden backing tracks – præcist som i gamle dage. Bandets medlemmer er foruden at være begavede musikere og sangere store dedikerede Beatles fans, og de genskaber hver især de individuelle Beatles karakterer på scenen.

Med deres brede appel tiltrækker gruppen vidt forskellige aldersgrupper, der følger dem, og mange anser The Cavern Beatles for at være så tæt på den ægte vare, som det nu er muligt.