• Pris
  280 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 29/10/2022 16:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Tørfisk

Lørdag den 29/10/2022 16:00

TØRFISK har i 40 år turneret rundt i det ganske danske land, og så er det værd at nævne, at det er med den samme besætning, som da det hele startede i 1981.

Det betyder at de i år har 40-års jubilæum og DET SKAL FEJRES når de den 29. oktober 2022 kommer til Horsens!

TØRFISK har skrevet og indøvet nye sange, som er med fra scenen her i jubilæumsåret og vi er taknemlige for at vores publikum har tage godt imod dem og heldigvis – også stadig er glade for de gode gamle sange.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdagsemner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

TØRFISK’s koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt “Vesterhaw” af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: “at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne”, som netop de gamle numre er bygget op over.

Med en masse erfaring fra den danske musikscene og med 19 CD’er, 2 DVD-udgivelser, en del kassettebånd og LP’er i ”nettet” har TØRFISK stadig stor energi, spilleglæde og et gevaldigt glimt i øjet.