• Priser
  155 - 180 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater - Kvium salen
 • Spilleperiode
  02/05/2019 19:30
 • Kategori
  Horsens Musikselskab, Klassisk
 • Arrangør
  Horsens Musikselskab

Toner til Halfdan

02/05/2019 19:30

Sanger og skuespiller Tomas Ambt Kofod, aktuel som Fantomet i Phantom of the Opera på Det Ny Teater, er akkompagneret af Jeanette Balland på saxofon og Sisse Tomczyk på piano til denne koncert med helt nye Halfdan Rasmussen sange, komponeret af Sisse Tomczyk.

I selskab med denne trio kan du opleve helt nye sider af nogle af Halfdan Rasmussens enestående og fantastiske voksendigte. Med et stærkt og vedkommende samspil leveret af de tre kunstnere på scenen hyldes Halfdan Rasmussens digtning i en unik og uforglemmelig musikalsk oplevelse. Det giver et nyt blik på Halfdans fantastiske univers af ord og tekster, som indeholder alt fra de dybeste følelser til de letteste tanker.

Kom og genopdag din kærlighed til Halfdan Rasmussens ord – eller stift bekendtskab med hans voksendigte for første gang – til denne skønne koncert.

Koncerten indgår i Horsens Musikselskabs program for 2019 og er støttet af Horsens Kommune. Billetten koster 180 kr. inkl. gebyr, men hvis du køber billet til minimum to klassiske koncerter på samme tid, er prisen 155 kr. inkl. gebyr pr. koncert. Unge under 18 år har fri entré til koncerterne.