• Pris
  305 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 08/05/2021 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Troels Gustavsen

Lørdag den 08/05/2021 19:30

”NOAH” TAKKER AF OG TRÆDER PÅ SCENEN SOM SIG SELV

Troels Gustavsen har fundet ind til sin kerne som sangskriver, og forårets koncert står i forandringens tegn. Med fuldt band og fornyet kreativitet er Troels klar til at stikke endnu dybere, favne endnu varmere og flyve endnu højere.

’Det er nogle forandringer, som har ligget og luret i lang tid – og da de ældste af mine unger spurgte mig, hvorfor jeg hedder NOAH, når jeg synger mine sange, tog jeg hele mit virke op til revision,’ fortæller den 32-årige sanger og far til fem. Han tilføjer: ’Jeg havde faktisk svært ved at svare dem på spørgsmålet, og derfor gav det mening for mig at træde ud i verden nu, helt som mig selv. Som Troels Gustavsen. Jeg må have stået i stampe før, for pludselig er der kommet seriøst fart på det hele – også inspirationen. For tiden skriver jeg de bedste sange i mange år. Måske de bedste sange nogensinde.’

Troels har under navnet NOAH formået at samle danskerne om musikken og samtidig markere sig tydeligt i dansk musik med sange som for eksempel ’Alt Er Forbi’ og ’Over byen’. Troels medvirken i Toppen af Poppen har sendt hans musik i rotation endnu en gang. Selvom navnet er skiftet ud, er Troels utvivlsomt stadig garant for dansksproget pop fra øverste hylde, krydret med den ikoniske stemme og en nordisk tone af melankoli. Hans nyeste stærkt personlige single ‘Knuste Hjerter’ er et godt bevis på dette. Her demonstrerer Troels, at han er storform, og at han tør sætte sig selv på spil.

Glæd dig til 2021, hvor sangeren, sammen med foråret, springer ud i sit hidtil mest personlige og nærværende liveprojekt.