• Pris
  305 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Onsdag den 10/11/2021 19:00
 • Kategori
  Comedy / Stand-up
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Uffe Holm

Onsdag den 10/11/2021 19:00

Uffe Holm har efter en skiferie i Østrig været i 14 dages karantæne – mutters alene. Her har han haft masser af tid til at skrive comedy-showet StayAtHome – et show der handler om de mange spørgsmål, tanker og skøre indfald, der melder sig under en karantæne.

Uffe startede med at sende sig selv direkte fra skiferie i Ischgl til karantæne i et sommerhus i Nordjylland. Og hvad skal man få tiden til at gå med? Det kom der en masse underholdning ud af, som blev sluppet løs til Uffes mange følgere på de sociale medier. Uffe fik masser af gode råd og opmuntring fra sine følgere og gav dem videre. Der blev testet mange ting af: Kan man danse ballondans alene, kan man slå sig selv i sten, saks, papir, og hvem mon vinder, hvis man lægger arm med sig selv?  Det var også i de to uger, Uffe fik idéen til sit nye onemanshow.

I showet reflekterer Uffe også over, hvordan man i krisetider lærer sig selv og sine medmennesker at kende. Når folk er allermest pressede, kommer der nye sider frem. Nogle hamstrer gær og toiletpapir, andre banker på hos naboen for at tilbyde hjælp til at handle ind. Nogle tager en for holdet, andre tager sig bare af sig selv og fortsætter, som om intet er sket.  Regeringen har under krisen været klar i mælet og bedt folk om at blive hjemme, og det har størstedelen af danskerne gjort. Men der er nogle som bare ikke har kunnet finde ud af at StayAtHome, og mon ikke Uffe har en mening om det!