• Pris
  255 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  01/09/2017 20:00
 • Kategori
  Comedy / Stand-up, Show
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

FEM – ZULU Comedy

01/09/2017 20:00

FEM – ZULU Comedy
Ikke bare én men hele fem af Danmarks bedste komikere tager på tour landet over. Konceptet er enkelt: FEM fremragende komikere, der elsker at optræde og levere gode grin.

Dan Andersen fortæller om kæresterier, skavanker og øvrige tilbøjeligheder i et musikalsk show, som vækker genkendelse hos de fleste.

Daniel Lill er en nærværende og skarp komiker, der er kendt for at tage fat i de små finurligheder i hverdagen og bringe dem i søgelyset til nøje vurdering.

Rasmus Olsen er forfatter, instruktør og en af de mest brugte ”jokesmede” herhjemme. Med ZULU’s talentpris i ryggen og fødderne solidt plantet i sketchshows, tv-serier og ikke mindst seersuccesen ”Dybvaaaaad!”, har han gennem det seneste årti spidset comedy-pennen på mange forskellige måder.

Heino Hansen har lagt fulde sale ned med sit charmerende væsen og sine helt særlige observationer fra hverdagen. På denne tour sørger Heino for slagets gang som showets vært.

Morten Wichmann er original og med sin blanding af skarphed, logik og drenget charme vinder han utvivlsomt publikums gunst. Der er garanti for en god underholdning, når Wichmann træder frem på scenen.