Glæd en du kender med et oplevelsesgavekort og friheden til selv at vælge lige præcist den koncert eller familieoplevelse, de ønsker. Vi har hvert år rigtig mange forskellige koncerter, shows, teaterforestillinger m.m. Vi tilbyder et bredt udvalg af arrangementer og stræber efter at have noget for enhver smag. Vores gavekort kan bruges til at købe arrangementer på Horsens Ny Teater, der sælges gennem billetsystemet Billetten.dk.

Køb et gavekort online eller på teatret

Du kan købe gavekort til familieoplevelser, teater og koncerter online eller komme ind til os på Horsens Ny Teater på Teatertorvet i Horsens. Her står vi klar til at hjælpe og vejlede omkring vores gavekort til koncert og oplevelser, og vi pakker selvfølgelig fint ind.

Hvordan indløser jeg et gavekort?

Når du har valgt det arrangement, som du vil benytte dit gavekort til, og er kommet frem til “betaling”: Vælg “Indløs gavekort” og indtast den kode, der står på dit gavekort. Hvis du køber for mere end værdien af dit gavekort, skal resten betales med betalingskort. Hvis du køber for mindre end værdien af dit gavekort, vil du automatisk få tilsendt et nyt kort. Restbeløb på kort kan du benytte til køb af billetter og mad på teatrets hjemmeside eller i billetsalget.

Hvis gavekortet er købt gennem Horsens Ny Teater i billetsystemet Billetlugen, så kontakt vores billetsalg, da gavekortet ikke kan indløses på nettet.

Hvad er saldoen på mit kort?

Her skal du ringe til vores billetsalg på tlf. 75 60 23 44. Hav gavekortet klar, så opklarer vi det sammen.

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen og kan benyttes til køb af billetter og mad  via teatrets hjemmeside eller i billetsalget. Man kan ikke benytte et gavekort til at købe et nyt gavekort.