fbpx

Aktiviteter i Horsens for børn

Her er der plads til sjov og hygge for alle børn. Horsens Ny Teater synes det er vigtigt, at de små sjæle også får gode kulturoplevelser, og derfor arrangerer vi løbende aktiviteter, der byder på noget for enhver smag. Vi får både besøg af musiske talenter, shows, der kan bygge på sjov og anderledes indlæring, eller kendte forestillinger, der bliver nyfortolket fra spændende vinkler.


Kulturoplevelser i kvalitet

Alle aktiviteter har det til fælles, at de er underholdende, flot sat op og at både børn som voksne efterfølgende kan gå hjem med et smil på læben. Blot fordi vores aktiviteter i Horsens er tilpasset de små, er der ikke sparet på kvalitet og underholdning. Prisvindende kunstnere, fortryllende forestillinger og fantasifulde rekvisitter er en del af Børneklubbens arrangementer, da vi sætter en ære i at sikre de yngste en kvalitetsfyldt kulturoplevelse.

Før traditionerne videre

Vi synes også, at det er vigtigt at holde traditioner ved lige og føre dem videre til vores børn. Derfor vil vores program for børnene også løbende bestå af blandt andet udklædning til fastelavn, julehygge i december og meget mere.

Bliv VIP allerede nu

Det er nemt og billigt at tilmelde sig VIP klubben for børn – så gør det allerede nu og vær altid på forkant med de nyeste shows, koncerter, tilbud og rabatter. Alle de heldige VIP børn får fordele som gratis børneevents flere gange om året, rabatter på udvalgte forestillinger og børneposer, samt gratis keyhanger og VIP-kort. Et medlemskab har også fordele for den heldige voksne. Meld dig ind nu og få masser af oplevelser både som barn og voksen med sjove aktiviteter i Horsens Ny Teater.

Vil du med i klubben? Som VIP-barn får du:

  • Dit helt eget VIP-kort + keyhanger
  • Rabat på børnebilletter til teater og koncerter
  • Invitation til 2 gratis børneevents om året
  • Rabat på VIP-menu i caféen til børneevents
  • Rabat til den voksne i caféen

Se vores børnearrangementer herunder – Bemærk ikke alle har børneklubpris