fbpx

Til arrangementer har HNTs cafe og foyer åbent fra 1 time før arrangementet starter. Spisning før arrangementer starter ½ timer før arrangementet. Dørene til HNTs foyer åbner 15 minutter, før spisningen starter.

Parkering

Horsens Ny Teater ligger centralt placeret i Horsens midtby, og der er ikke tilknyttet parkeringspladser. Se de forskellige parkeringsmuligheder omkring teatret på Horsens Kommunes parkeringsoversigt her. 

Kom i god tid

Vi opfordrer altid vores gæster til at komme hjemmefra i god tid. Måske er der kø til parkering, og måske er der ikke altid plads lige ved teatret. Derfor har vi altid åben en time før start, og vi står altid klar til at servicere dig, hvis du skulle ankomme i ekstra god tid.

Kommer du for sent

Alle arrangementer på Horsens Ny Teater starter præcist, og vi kan derfor ikke garantere, at det er muligt at blive lukket ind før en eventuel pause.

Garderobe

Når du ankommer på Horsens Ny Teater, har du mulighed for at aflevere din jakke/taske i vores garderobe under foyeren. Det koster 20 kr. pr. jakke/taske. Til enkelte arrangementer har vi gratis garderobe uden opsyn.

Pause

Til de fleste af vores arrangementer har vi pause undervejs i forstillingerne. Der er dog ikke altid pause, så spørg medarbejderne i cafeen eller billetsalget på dagen. En pause varer ca. 20 minutter, og her kan du i vores cafe eller vores nye Rhum Bar købe en forfriskning, som du også gerne må tage med ind i salen.

Rygning

Der er strengt forbudt at ryge på Horsens Ny Teater. Vi henviser derfor til vores dejlige trappe, hvor vi har sørget for askebægre.

Video/lyd

Mobiltelefoner, kamera samt andet optagelsesudstyr må ikke bruges til at optage hverken lyd, video eller tage billeder under forestillingerne. Vi opfordrer til at du i stedet fokuserer på at nyde oplevelsen i nuet.

Tasker

Vi ser helst at man undlader at medbringe større tasker på teatret.