Køb til 4 forskellige forestillinger og få rabat

Du kan altid købe billetter i løssalg til de enkelte teaterforestillinger. Køber du billet til mindst 4 forskellige teaterforestillinger, opnår du abonnementspris – og her er der betydelige rabatter at hente.

Teaterklub Rampelys

Vil du med i klubben? – I Teaterklub Rampelys gør vi det nemt for dig at få masser af gode oplevelser i form af teaterforestillinger – til en favorabel pris.
Rabatten udgør minimum 50 kr. pr. billet og gælder allerede fra dit første køb.

Læs mere og tilmeld dig her!

Særpris til unge og studerende

Er du under 25 år eller studerende, kan du købe billet til alle teaterforestillinger til 95 kr. pr. forestilling. Husk blot at medbringe dokumentation for din alder eller studiekort, når du skal se forestillingen.

Tilbud til uddannelsesinstitutioner

Teaterforestillinger kan være et godt supplement til undervisningen, og det behøver ikke være dyrt. Billetter til studerende kan købes til 95 kr. pr. stk., og 1-2 lærere i følge med en klasse kan få billetter gratis. Det eneste det kræver, er en samlet bestilling pr mail til billetsalg@hnt.dk – husk at skrive at billetterne skal være til studiepris, og hvor mange lærere, der er med.

OBS: I sæson 2020/2021 er der er undervisningsmateriale tilgængeligt til teaterforestillingerne ”Den Gerrige” samt ”Emma ude af takt”. Det kan findes på www.folketeatret.dk

Generalforsamling og vedtægter

Generalforsamling 2020 er den 31. august kl. 16.00 på Horsens Ny Teater – vel mødt!

Læs mere her:

Kommende forestillinger: