Vi forsøger at sikre de bedst mulige forhold for kørestolebrugere, gangbesværede og hørehæmmede. Det er vigtigt, at vi får besked om særlige behov, allerede når du bestiller din billet.

Gratis ledsager

Du kan få en gratis ledsager med, hvis du har brug for din hjælper under dit besøg på teatret. Du skal kontakte vores billetsalg for at få en ledsagerplads, da dette ikke er muligt at gøre online. Du skal vise ledsagerkort for at få den gratis billet til din hjælper.

Du kan få ledsager med til alle Horsens Ny Teaters egne arrangementer. Til Horsens Ny Teaters egne arrangementer tilbydes der 2 stk. ledsager pladser, pladserne er forhåndsbestemt og er placeret på række 16. Der kan være enkelte eksterne arrangører, der ikke har denne mulighed.

Vi tager forbehold for udsolgte ledsagerpladser og arrangementer, hvor det er nødvendigt at lukke for disse pladser.

Teleslynge

Er du hørehæmmet, kan du benytte vores teleslynge. Oplys os om dit behov, når du bestiller billetter – så kan vi hjælpe dig med få den bedst egnede plads.

Desværre er det ved enkelte forestillinger nødvendigt at slukke for teleslyngen, da den ligger på samme frekvens som turné-produktionens trådløse mikrofoner.

Adgang til teatret

Du er velkommen til at ringe på døren ved personaleindgangen, hvis du sidder i kørestol og har svært ved at komme op til hovedindgangen via den faste rampe på Teatertorvet foran teatret. Du finder personaleindgangen på siden af teaterbygningen – i retning mod Kulisselageret. Her kan vi hjælpe dig ind via vores handicaplift.

Balkoner

Der er desværre ikke elevator op til teatrets balkoner i Store Sal. Hvis du er i tvivl, om du kan klare trapperne op til balkonen, bør du købe billet på gulvet i stedet.

Kørestolspladser

Du kan kun købe kørestolspladser ved at kontakte teatrets billetsalg på 75 60 23 44. Kørestolspladser skal altså altid bestilles på forhånd.

Til stå-koncerter er kørestolspladserne placeret i det bagerste niveau – både af sikkerhedsmæssige årsager, men også for at sikre kørestolsbrugere det bedst mulige udsyn, da bagerste niveau er forhøjet i forhold til det forreste niveau.

Vi anbefaler, at du kommer i god tid, da det ofte er muligt at blive lukket ind i salen før det øvrige publikum. Husk at du altid kan spørge teatrets cafémedarbejdere om hjælp til fx at komme på plads i salen.