Sæson 2020-2021 – NU: 2021-2022

Gennem en ihærdig indsats, dygtige samarbejdspartnere og ikke mindst forhandlingsvenlige kunstnere er det lykkedes bestyrelsen at nå i mål med en revideret sæsonplan med alle de oprindelige kunstnere, blot med nye datoer.

Hvis den seneste vaccinationsplan fra Statens Serums Institut holder, hvor alle over 50 år forventes vaccineret inden udgangen af maj, kan vi starte sæsonen som planlagt den 7. juni med De Forbudte sange med Bodil Jørgensen.

Bestyrelsen har arbejdet hårdt for at komme helskindet igennem Coronakrisen, og vi glæder os, til at vi igen kan samles med godt humør om gode oplevelser i hinandens selskab. 

Forestillingerne afholdes på følgende dage:

13. oktober 2021: Keld og Hilda jubilæumskoncert

15. november 2021: Stig og vennerne

8. december 2021: Julekoncert med Søs Fenger

7. januar 2022: Nytårskoncert med Tonica, Jacob Tychsen og Rikke Mølgård

8. februar 2022: Ann Mette Elten

22. marts 2022: Amin Jensen

26. april 2022: Tørfisk

Vedrørende forrige sæsons udskudte forestillinger
De to forestillinger fra sæson 2019-2020 med The Clifters og Lune Carlsen forventer vi at kunne afvikle i løbet af sommeren. Billetkunder vil blive kontaktet, så snart de nye datoer er på plads. Gem derfor dine billetter, da disse kommer til at gælde til de 2 nye datoer.

Generalforsamling
Ifølge Seniorteatrets vedtægter skal denne ordinære generalforsamling afholdes hvert år efter afslutningen af sæsonen. Alle der har købt billetter til vores arrangementer er medlemmer af foreningen og har ret til at deltage i generalforsamlingen.

Bestyrelsens 7 medlemmer og revisorerne har godkendt regnskabet, og alle i bestyrelsen vil fortsætte frem til generalforsamlingen i 2021.

På grund af Coronasituationen måtte generalforsamlingen aflyses. Så snart der igen åbnes op for at større forsamlinger må mødes, indkaldes der til generalforsamling i henhold til vedtægterne med dato og dagsorden.