Vedrørende sæson 2019-2020

På grund af restriktionerne vil de to resterende koncerter (fra sæson 2019-2020) med The Clifters og Lune Carlsen Trio blive flyttet – vi håber at kunne afvikle disse to arrangementer i maj/juni 2021. Billetkunder vil blive kontaktet, så snart de nye datoer er på plads. Gem derfor dine billetter, da disse kommer til at gælde til de 2 nye datoer. 

Sæsonstart i Seniorteatret 7. juni 2021

Vi har fornøjelsen udmelde datoerne for de udskudte arrangementer i Seniorteatret. Alle de oprindelige arrangementer kan gennemføres
se nye datoer og tidspunkter nedenunder.

OBS: Nytårskoncert er klokken 19.30 – alle øvrige er som sædvanlig klokken 15.00.

Det glæder bestyrelsen meget, at det på trods af restriktionerne er lykkedes at få nye datoer på plads. Bestyrelsen håber og tror, at restriktionerne for teatrene inden den tid enten er fjernet eller lempet, og at mange måske allerede har haft mulighed for at blive vaccineret. Vi glæder os enormt til at komme i gang.

Pas godt på billetterne til vi ses i teatret i den kommende sæson.

Generalforsamlingen den 1. december er aflyst.

Ifølge Seniorteatrets vedtægter skal denne ordinære generalforsamling afholdes hvert år efter afslutningen af sæsonen. Alle der har købt billetter til vores arrangementer er medlemmer af foreningen og har ret til at deltage i generalforsamlingen.

På grund af nuværende situation og de begrænsninger den giver anledning til, skønner bestyrelsen, at det ikke kan lade sig gøre afvikle generalforsamlingen på forsvarlig vis. Derfor har bestyrelsen besluttet helt at aflyse generalforsamlingen i 2020, der var fastsat til 1. december.

Bestyrelsens 7 medlemmer og revisorerne har godkendt regnskabet, og alle i bestyrelsen vil fortsætte frem til generalforsamlingen i 2021.