SeniorTeatret prioriterer medlemmernes sikkerhed og sundhed højt, især i denne udfordrende tid med Coronavirus. Derfor vil forårets to resterende koncerter (fra sæson 2019-2020) med The Clifters og Lune Carlsens Trio blive flyttet hen til datoer, hvor vi med sikkerhed kan/må afvikle dem. Billetkunder vil blive kontaktet, så snart de nye datoer er arrangeret. Gem derfor dine billetter, da de kommer til at gælde til de 2 nye datoer.

 

Bestyrelsen afventer spændt regeringens og folketingets udmeldinger, om hvornår vi igen må samles. Vi offentliggør straks i pressen og her på hjemmesiden, det nye program samt de 8 datoer for 2020/2021, så snart der er nyt om, hvornår teatrene må åbne.

 

Billetsalget til sæson 2020-2021 kommer af sikkerhedsmæssige grunde udelukkende til at foregå online eller via telefon. Dato for billetsalget til sæson 2020/2021 bliver offentliggjort, så snart det nye program er på plads.

 

Har du brug for hjælp til at købe billetter online, kan du ringe til Horsens Ny Teater på 75 60 23 44 på dagen for billetsalget. Horsens Ny Teater opfordrer dog til at købe billetter online, da der må forventes travlhed på telefonerne. 

 

Har du ikke selv mulighed for at købe billetter online, kan det være en rigtig god idé at spørge familie eller bekendte om hjælp. Der vil i god tid inden salgsstarten være en video tilgængelig på HNT´s hjemmeside, der viser, hvordan du køber billetterne.

 

Horsens Ny Teater opfordrer desuden til, at alle kunder, inden salgsstarten opretter sig som kunder i billetsystemet. Der vil også være en video tilgængelig, om hvordan du gør dette.

 

Billetterne sælges som sidste år i en samlet pakke til en fordelspris til alle sæsonens arrangementer. Der kan maks. købes 8 pakker pr. kunde til samme gode pris som sidste år 995 kr.

 

Eventuelt overskydende billetter sælges efterfølgende i løssalg (enkeltvis) gennem Horsens Ny Teater.

 

OBS: Kørestolspladser og ledsagerpladser kan KUN købes ved at ringe til Horsens Ny Teaters billetsalg.

 

Bestyrelsen holder medlemmerne løbende orienteret gennem pressen og her på hjemmesiden samt via den mailadresse, vi har fået oplyst.

 

SeniorTeatrets generalforsamling udsættes til efteråret. Læs nærmere om tidspunktet her på hjemmesiden senere.