Vedrørende sæson 2019-2020: 
På grund af Coronavirus vil forårets to resterende koncerter med The Clifters og Lune Carlsens Trio blive flyttet hen til datoer, hvor vi med sikkerhed kan/må afvikle dem.
Billetkunder vil blive kontaktet, så snart de nye datoer er arrangeret. Gem derfor dine billetter, da de kommer til at gælde til de 2 nye datoer.

 

Vedr. sæson 2020-2021:

Den kommende sæson vil byde på endnu et flot program med 8 arrangementer. Første arrangement bliver d. 7. december 2020, og de resterende syv arrangementer bliver afviklet i foråret/sommeren 2021.  

Salg af pakker til alle 8 arrangementer til blot 995 kr. pr. pakke, er sat til d. 3. september 2020 – kl. 10.00. På grund af COVID-19 vil billetsalget udelukkende foregå online på www.hnt.dk. Har du brug for hjælp til at købe billetter på nettet, kan du ringe til Horsens Ny Teater på 75 60 23 44 på dagen for billetsalget. Der må forventes travlhed på telefonerne.

Der kan max købes 8 pakker pr. kunde. 

Evt. resterende billetter sælges i løssalg (enkeltvis) fra d. 17. september.

Horsens Ny Teater opfordrer til, at alle kunder, inden salgsstarten opretter sig som kunder (en kundeprofil) i billetsystemet. Der vil også være en vejledning tilgængelig på www.hnt.dk, om hvordan du gør dette. Det vil fremme hastigheden under selve købet, den dag salget starter. Er du i tvivl, om hvordan du gør, kan du sende Horsens Ny Teater en mail på: billetsalg@hnt.dk. På grund af Covid-19 er billetsalget kun periodisk bemandet, derfor kan svartiden være forlænget.

Har du ikke selv mulighed for at købe billetter online, kan det være en rigtig god idé at spørge familie eller bekendte om hjælp. Du vil i god tid inden salgs-starten kunne finde en vejledning på www.hnt.dk, der viser, hvordan du opretter en kundeprofil og køber billetterne på Horsens Ny Teaters hjemmeside. 

OBS: Kørestolspladser og ledsager pladser kan KUN købes ved at ringe til Horsens Ny Teaters billetsalg.

SeniorTeatrets bestyrelse holder løbende medlemmerne løbende orienteret gennem pressen og her på siden samt via den mailadresse, vi har fået oplyst. Har du ikke allerede oplyst din mailadresse til SeniorTeatret, så send den venligst til Formand Anton Madsen på amgm@outlook.dk

På forhånd tak. 

SeniorTeatrets generalforsamling udsættes til efteråret. Læs nærmere om tidspunktet her på hjemmesiden senere.