Sæson 2020-2021 – NU: 2021-2022

Grundet restriktioner er arrangementet med De Forbudte Sange m/Bodil Jørgensen mandag d. 7. juni 2021 kl. 15.00 flyttet til FORUM HORSENS, Langmarksvej 53, Horsens.

For at kunne overholde Sundhedsministeriets Corona-retningslinjer omkring afstand er arrangementet rykket til større rammer i Forum Horsens.

Vær obs på at der gælder særlige regler i forbindelse med servering og toiletbesøg, og at der skal vises Coronapas + ID ved indgangen til Forum Horsens.

Jeres tildelte pladser på Horsens Ny Teater gælder ikke til denne forestilling. Medbring jeres oprindelige billetter, og I vil blive henvist ved ankomst. Vi vil gøre vores bedste, for at alle får den bedst mulige plads, og at alle Corona regler bliver overholdt.

Bestyrelsen tror og håber på, at næsten alle i vores målgruppe er vaccineret, når vi når frem til oktober, når vi får besøg af Keld og Hilda, og at retningslinjerne til den tid åbner mulighed for, at vi alle igen kan mødes, som vi plejer, på Horsens Ny Teater.

Forestillingerne afholdes på følgende dage:

7. juni 2021: De forbudte sange: OBS flyttet til Forum Horsens

13. oktober 2021: Keld og Hilda jubilæumskoncert

15. november 2021: Stig og vennerne

8. december 2021: Julekoncert med Søs Fenger

7. januar 2022: Nytårskoncert med Tonica, Jacob Tychsen og Rikke Mølgård

8. februar 2022: Ann Mette Elten

22. marts 2022: Amin Jensen

26. april 2022: Tørfisk

Vedrørende forrige sæsons udskudte forestillinger
De to forestillinger fra sæson 2019-2020 med The Clifters og Lune Carlsen vil blive afviklet i løbet af sæsonen. Billetkunder vil blive kontaktet, så snart de nye datoer er på plads. Gem derfor dine billetter, da disse kommer til at gælde til de 2 nye datoer.

Corona har naturligvis givet bestyrelsen mange udfordringer, som vi aldrig har stået overfor før. Vi har løst dem så godt som muligt, og vi glæder os enormt, til at vi igen kan samles med godt humør om gode oplevelser og nyde hinandens selskab. 

PS: Som noget nyt vil alle i år få udleveret et medlemskort ved indgangen til den første forestilling. Tag det med til hvert arrangement – måske giver det mulighed for en lille overraskelse!


Har du spørgsmål vedrørende SeniorTeatret? Kontakt Anton Madsen på 22 30 18 68 eller Sonny Sørensen på 29 89 13 30

 

Generalforsamling
Ifølge Seniorteatrets vedtægter skal denne ordinære generalforsamling afholdes hvert år efter afslutningen af sæsonen. Alle der har købt billetter til vores arrangementer er medlemmer af foreningen og har ret til at deltage i generalforsamlingen.

Bestyrelsens 7 medlemmer og revisorerne har godkendt regnskabet, og alle i bestyrelsen vil fortsætte frem til generalforsamlingen i 2021.

På grund af Corona måtte generalforsamlingen aflyses. Så snart der igen åbnes op for at større forsamlinger må mødes, indkaldes der til generalforsamling i henhold til vedtægterne med dato og dagsorden.