Dette er vores helt særlige sponsorside – KUN for jer!
Her vil I kunne finde informationer omkring kommende VIP-arrangementer, særlige tilbud, pre-sale og alt det vi ellers vil forkæle jer med.

Tak for støtten – uden jer, ingen os!


Ny kvote og flere billetter til dig!

Vi har nu genopfyldt sponsorkvoterne, hvilket betyder at I på ny kan gå ind og bestille billetter til efteråret 2023 (og frem). Alle kan derfor tage 20 billetter til vores arrangementer + 10 VIP billetter til vores udvalgte VIP events i foråret.

I menuen til højre kan du finde info om kommende VIP arrangementer (Eller klik her).
Vi glæder os til at byde jer velkomne til en ny sæson!


Se dit forbrug af billetter

Du har mulighed for at se dit forbrug af billetter, ved at klikke på knappen nedenfor – herefter kan du vælge “Ordre” for at se dine kommende arrangementer. Du har også mulighed for at hente og genudskrive dine billetter. Vælg “Gå til sponsoroversigt” for at få et overblik over dine HNT+ og VIP billetter.


Program og billetbestilling

Du kan via knappen nedenfor, se vores program eller en kalenderoversigt over alle kommende arrangementer. Du kan også bestille HNT+ billetter, ved at vælge det ønskede arrangement og pladser – og vælge prisen med navnet “HNT+”.Nyhedsbrev

Omkring begyndelsen af hver måned får i tilsendt et nyhedsbrev, med konkurrencer, nyheder og info omkring det kommende VIP arrangement. Modtager du ikke vores nyhedsbrev, eller har du en kollega der ønsker at blive tilmeldt, så skal du blot sende en mail til Christian Nielsen på Nielsen@hnt.dk – klik her for at skrive mail.