Endelig fik vi lanceret den nye sponsorside – KUN for jer! Her vil I kunne finde informationer omkring kommende VIP-arrangementer, særlige tilbud, pre-sale og alt det vi ellers vil forkæle jer med. Tak for støtten – uden jer, ingen os!


Navigering på sponsorsiden

Vi har sørget for at sponsorsiden giver et hurtigt overblik og rummer alt hvad du som sponsor behøver. Her på forsiden finder du info vedrørende sponsorbilletter, herunder genveje til vores program og en oversigt over dit billetforbrug.

I menuen til højre kan du finde info om kommende VIP arrangementer (Eller klik her), kontaktinformationer, guide til billetbestilling og læse mere om dine sponsorfordele hos os.

Du kan altid vende tilbage til sponsorsiden ved at trykke på menupunktet “hnt+”, som ligger i menuen øverst på siden.


Se dit forbrug af billetter

Du har mulighed for at se dit forbrug af billetter, ved at klikke på knappen nedenfor – herefter kan du vælge “Ordre” for at se dine kommende arrangementer. Du har også mulighed for at hente og genudskrive dine billetter. Vælg “Gå til sponsoroversigt” for at få et overblik over dine HNT+ og VIP billetter.


Program og billetbestilling

Du kan via knappen nedenfor, se vores program eller en kalenderoversigt over alle kommende arrangementer. Du kan også bestille HNT+ billetter, ved at vælge det ønskede arrangement og pladser – og vælge prisen med navnet “HNT+”.Nyhedsbrev

Omkring begyndelsen af hver måned får i tilsendt et nyhedsbrev, med konkurrencer, nyheder og info omkring det kommende VIP arrangement. Modtager du ikke vores nyhedsbrev, eller har du en kollega der ønsker at blive tilmeldt, så skal du blot sende en mail til Christian Nielsen på Nielsen@hnt.dk – klik her for at skrive mail.