Spisning på Horsens Ny Teater

Få en unik spiseoplevelse på Horsens Ny Teater i vores smukke omgivelser.

Til udvalgte forestillinger giver vi dig mulighed, for at bestille velsmagende smørrebrød eller tapas inden forestillingen begynder. Til den søde tand er der sørget for et lækkert stykke kage til dessert.

Nyd et lækkert måltid i vores hyggelige og autentiske omgivelser i forbindelse med dit besøg hos Horsens Ny Teater. Vores teatermenu er perfekt til en hyggelig aften med venner, familie eller partner og er en ideel start på en god aften. Cafeen åbner en halvanden time før forestillingen, så der er rigeligt med tid til at nyde din teatermenu.

Maden leveres af vores samarbejdspartner, Madhosmads, som gennem nøje udvalgte kvalitetsråvarer og mange års erfaring sikrer en god spiseoplevelse. Se frem til at nyde god mad og skabe dejlige minder, mens du besøger Horsens Ny Teater

Vælg mellem tapas og smørrebrød

Tapas

3-4 slags skinker & pølser, 2 danske oste fra unika, Pesto og tilbehør, koldrøget laksetatar med syltet rødløg og dild, hertil Brød. Tapas er inkl. isvand og kage efter sæson til dessert

Smørrebrød

4 stk. lækkert smørre brød. Fiskefilet, remoulade, citron. Æg, rejer, mayo, rogn, citron. Oksebryst, peberrodscreme, pickles. Flæskesteg, rødkål, agurkesalat, flæskesvær. Smørrebrød er inkl. isvand og kage efter sæson til dessert.

OBS. det er ikke muligt at bestille smørrebrød om lørdagen.
Se nedenfor, til hvilke shows vi tilbyder spisning

Obs. Menuerne indeholder desværre ikke billet til selve forestillingen. Hvis du ønsker at købe billet til et event, skal du gå ind på det ønskede event, hvorefter du under tilkøb, kan tilvælge en Teatermenu.
Du kan nedenfor se hvilke dage vi har spisning, eller se vores program her


Forestilling Menu Tidspunkt
Henter...

Der tages forbehold for ændringer og eventuelle aflysninger. Maden leveres i samarbejde med Is-kagen