fbpx

Gebyr og reservationer:

Alle billetter solgt på Horsens Ny Teater er inkl. 30/40 kr. i billetgebyr. Ved billetkøb på Billetten.dk kan der forekomme yderligere gebyrer til forsendelse og lign.
Reservationer slettes automatisk efter en uge. Billetter skal desuden være afhentet senest 20 minutter før arrangementsstart – herefter frigives billetterne til salg.

Børn og ungdomsbilletter:

Hvis der sælges børnebilletter til et arrangement (fremgår af arrangementsteksten), er disse gyldige for børn til og med 12 år, hvis intet andet er specificeret. Der må ikke medbringes barne- eller klapvogne i salen.
Hvis der sælges ungdomsbilletter til et arrangement (fremgår af arrangementsteksten), er disse gyldige til unge til og med 25 år, hvis intet andet er specificeret.

Følgende generelle betingelser er gældende:

Det er kundens eget ansvar at kontrollere, at billetten er til det ønskede arrangement.
Billetten erstattes ikke ved bortkomst.
Billetten byttes ikke og tages kun retur ved aflysning.
Billet- og ekspeditionsgebyr refunderes ikke.
Tilbagebetalingskrav ved aflysninger el. lign. kan kun rettes mod den ansvarlige arrangør, som er påført billetten.
Alle reklamationer skal rettes direkte til arrangøren.
Billetten skal opbevares under arrangementet og vises på forlangende.

Læs mere på forbrug.dk her:

Vis hensyn:

For ikke at forstyrre kunstnere samt det øvrige publikum, vil der i visse tilfælde ikke være adgang til arrangementet, efter at dørene til salen er lukkede.
Kameraer video- og audioudstyr, våben og fyrværkeri må ikke medbringes.

Horsens Ny Teater er en del af Trygt Natteliv ordningen.

Aflyste arrangementer:

Har du købt billet til et arrangement, der bliver aflyst, kan du naturligvis få refunderet dine billetter, og du vil du modtage en mail fra os vedrørende refundering.

Afbestillingsforsikring

Billetter refunderes eller ombyttes ikke, medmindre et arrangement bliver aflyst. Når du køber billetter til arrangementer på Horsens Ny Teater, har du imidlertid i de fleste tilfælde mulighed for at tilkøbe en afbestillingsforsikring gennem Risk Point. Forsikringen dækker, hvis du f.eks. bliver akut alvorligt syg, kommer ud for en ulykke eller din bil bryder sammen.
Du vil blive tilbudt muligheden for at tilkøbe afbestillingsforsikring, inden du går til betaling, når du køber billetter til et arrangement her på www.hnt.dk. Læs alle betingelserne for afbestillingsforsikring her: klik her.