Seniorteatret er en Foreningen, der blev stiftet i september 1994 på initiativ af Frank Panduro.

Seniorteatrets formål er at fremme interessen for teater, musik og kultur for seniorer, efterlønsmodtagere og pensionister i Horsens og Omegn.

Seniorteateret skal bestræbe sig på at give medlemmerne en god oplevelse – en oplevelse der skaber glæde i dagligdagen. Målet er, at medlemmerne får udbytte af hvert enkelt arrangement, morer sig og måske får noget at synge med på.

Alle i Horsens og omegn bosiddende, seniorer, efterlønsmodtagere og pensionister samt institutioner for ældre og handicappede kan optages som medlemmer.

Medlemmerne betaler et af generalforsamlingen godkendt kontingent. Kontingentet gælder for et år ad gangen og indregnes i billetprisen.

Bestyrelsen planlægger programmet for et år ad gangen, og Horsens Ny Teater og Fast Entertainment assisterer i forhold til tilrettelægning og aftaler med kunstnerne.

Seniorteaterets form er ikke mejslet i sten. Bestyrelse er altid åben for ideer og tiltag, som publikum kunne være interesserede i at opleve. Medlemmerne er med andre ord meget velkomne til at komme med nye forslag til arrangementer.

Billetsalget

Billetsalget foregår dels på Horsens Ny Teater (HNT) og dels over nettet på www.hnt.dk.

Billetsalget på HNT foregår som kø-tilbud på en annonceret dato fra kl. 9.00. kl. 12.00 sælges der også billetter på nettet. Står du i kø ved billetsalget på teatret, og er du endnu ikke blevet betjent kl. 12.00, skal du derfor være opmærksom på, at billetsalget på nettet foregår samtidig.

Billetter sælges i første omgang i en pakkeløsning, hvor du kan få samtlige otte arrangementer til en samlet fordelspris.