SeniorTeatret er en forening, som blev stiftet i september 1994 på initiativ af Frank Panduro. Seniorteatret er en passioneret forening dedikeret til at berige livet for efterlønsmodtagere og pensionister i Horsens og omegn gennem teater, musik og kultur. Seniorteatret er din foretrukne kilde for kulturelle begivenheder, der bringer glæde og styrker fællesskabet.

Vores mission

SeniorTeatret bestræber sig på at give medlemmerne gode oplevelser, der er med til at skabe glæde i hverdagen. Vores mål er, at publikum morer sig og i det hele taget har et godt udbytte til de enkelte arrangementer. Vores kerneformål er at fremme interessen for og adgangen til teater- og kulturoplevelser blandt ældre borgere.

Medlemskab

Som medlem af SeniorTeatret, får du adgang til et omhyggeligt udvalgt program af otte kulturelle arrangementer hvert år. Dette medlemskab sikrer dig en spændende kalender spækket med teater, musik og andre kulturoplevelser, skræddersyet til at bringe glæde til hverdagen og bidrage til fællesskabet.

Medlemskabet er åbent for alle pensionister, efterlønsmodtagere samt institutioner for ældre og handicappede bosiddende i Horsens og nærområdet. Medlemskabet sælges i første omgang i en pakkeløsning, hvor du får samtlige otte arrangementer til en samlet fordelspris.

Din mening tæller!

Bestyrelsen planlægger programmet for et år ad gangen i samarbejde med Fast Entertaiment og Horsens Ny Teater. Bestyrelsen modtager gerne forslag til arrangementer og tiltag, som medlemmerne gerne vil opleve – send en mail eller ring til Seniorteatrets formand.