Billetsalget

Seniorteatret er en Forening, der blev stiftet i september 1994 på initiativ af Frank Panduro

Seniorteatrets formål er at fremme interessen for teater, musik og kultur for seniorer, efterlønsmodtagere og pensionister i Horsens og Omegn.

Seniorteateret skal bestræbe sig på at give medlemmerne en god oplevelse, en oplevelse der skaber glæde i dagligdagen. Medlemmerne sku´ meget gerne have udbytte af hver enkelt arrangement, more sig og måske have noget at synge med på.

Alle i Horsens og omegn bosiddende, seniorer, efterlønsmodtagere og pensionister samt institutioner for ældre, handicappede og andre der gerne vil underholdes kan optages som medlemmer.

Medlemmerne betaler et af generalforsamlingen godkendt kontingent. Kontingentet gælder for et år ad gangen og indregnes i billetprisen.

Bestyrelsen planlægger programmet for et år ad gangen i samarbejder med Horsens Ny teater og Fast Entertainment om tilrettelægningen og aftaler med kunstnerne.

Seniorteatrets form er ikke støbt i granit. Bestyrelse er altid åben for ideer og tiltag som publikum gerne vil opleve på Horsens Ny Teaters scene.

Medlemmerne er derfor meget velkomne til at komme med nye forslag til arrangementer

Billetsalg

Billetsalget foregår dels på Horsens Ny Teater (HNT) og dels over Nettet på www.hnt.dk.

Billetsalget på HNT foregår som kø tilbud på en forudgående annonceret dag fra kl.9.00 til 12.00. Står du i kø ved billetsalget på teatret, og du endnu ikke er blevet betjent kl. 12.00, skal du være opmærksom på, at billetsalget på nettet foregår samtidig.

Billetter sælges i første omgang i en pakkeløsning, hvor du kan få samtlige otte arrangementer til en samlet fordelspris.