• Pris
  305 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 30/04/2022 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Dorthe Gerlach

Lørdag den 30/04/2022 19:30

Efter nogle år hvor Dorthe Gerlach har haft særdeles travlt som den ene halvdel af country-popduoen HUSH, skifter hun nu spor og tager på landevejen i 2021 med sine danske sange.

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach indtager scenen. Ikke alene besidder hun én af kongerigets mest særegne og smukke stemmer. Hun er også en ærlig og humoristisk historiefortæller, som aldrig er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum. Og Gerlach glæder sig til at omfavne modersmålet igen:

“Da jeg i 2015 udgav min solodebut Natlys, var det et helt nyt univers, som åbnede sig. Der var sange, jeg kunne skrive på dansk, som på en eller anden måde KUN kunne skrives på dansk. F.eks Ingers Ting som handler om at rydde op i et dødsbo. Og jeg har altid vidst, at jeg ville få lyst til at vende tilbage en dag og udforske det endnu mere”, siger Dorthe Gerlach.

Når Gerlach til foråret rammer Horsens, bliver det med nye sange, sange fra albummet Natlys og de bedste af hendes fortolkninger fra bl.a. Toppen Af Poppen. Her er hun i efteråret 2020 aktuel i programmets AllStars 10-års jubilæumssæson, hvor 25 af landets største artister hver søndag fortolker hinandens hits på TV2.