• Pris
  150 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Søndag den 06/12/2020 15:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Politiorkester

Julekoncert

Søndag den 06/12/2020 15:00

Ingenting er som sidste år, men Horsens Politiorkester lader sig ikke stoppe, og spiller også i 2020 julekoncert på Horsens Ny Teater.

Politiorkesteret er huskendt på teateret, hvor det er 27. gang der spilles julekoncert, og som altid blæses der for velgørenhed. Dirigent Knud Albert Jepsen er mand for at styre det 40 mands store orkester.

Koncerten bliver dog lidt anderledes end tidligere, da corona sætter sine begrænsninger. Koncerten varer ca. 70 min, og det bliver uden pause. Men sikkerheden vil på alle måder være i top, så skynd dig, hvis du vil sikre dig en af de kun 220 billetter, der sættes i salg.

Men ingen julekoncert uden en skøn sangstemme. Solisten er i år hentet fra egne rækker. Fra Fyns Politi kommer Kathrine Andersen, der, når hun ikke svinger politistaven, svinger med mikrofonen. Så hvis du tror, en politibetjent ikke kan synge, så er det fordi, du endnu ikke har hørt Kathrine!

Hvis du er til swingende julemusik, et brag af en kongelig march og kan nynne med på Kim Larsen så kom i julehumør med Horsens Politiorkester.

Bemærk Horsens Ny Teater er ikke arrangør af dette arrangement. Du kan dog købe billetter her på hjemmesiden, og har du spørgsmål omkring billetsalg, kan du også kontakte os. Generelle spørgsmål omkring arrangementet kan du rette til den ansvarlige arrangør, der er Horsens Politiorkester.

 


Tiltag i forbindelse med COVID-19

Cafeen er desværre lukket til dette arrangement

Bestil drikkevarer og snacks på forhånd - gør dette efter du har valgt pladser.

Hver anden plads i vores sal er lukket

For at skabe afstand er hver anden plads i salen friholdt. Grupper/par  må gerne på dagen rykke sammen indenfor de pladsnumre, der står på billetterne.