• Pris
  124 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  11/09/2019 15:00
 • Kategori
  Seniorteater
 • Arrangør
  Seniorteatret

Kandis

11/09/2019 15:00

Kan købes fra tirsdag d. 18. juni kl. 12.00

Dette arrangement er en del af SeniorTeatrets pakke af i alt 8 arrangementer, der koster i alt 995 kr. Pakkesalget starter den 18. juni kl. 9.00 fra billetsalget på Horsens Ny Teater. Fra kl. 12.00 kan du købe billetter over nettet.

Fra den 12. august kan du købe billet til arrangementerne i løssalg – der tages forbehold for udsolgt.


Hele Danmarks dansktop-orkester fejrer deres 30-års jubilæum med et brag af en koncert.

Danmarks største navn indenfor dansktop-genren, Kandis, fejrer i 2019 deres 30 års jubilæum. Orkestret har med deres mange CD udgivelser høstet et utal af priser samt guld- og platinplader og er i dag at betragte som en institution indenfor den danske underholdningsbranche.

Som rejsende i livsglæde har Kandis spillet mange tusinde jobs og fyldt dansegulvene overalt, hvor de er kommet frem med begejstrede og feststemte fans.

De 4 Kandis-musikere har altid haft et højt ambitionsniveau og har arbejdet stenhårdt gennem hele karrieren og har ligeledes forstået vigtigheden i hele tiden at forny sig og tilpasse sig tiden. Derfor er orkestret hele tiden aktuelle med nye sange og hits og ligeledes på livesiden fornyer de sig, så det trofaste publikum gang på gang får nye stjernestunder og glæde via musikken.

Kandis består af Johnny Hansen (guitar og vokal), Jens Erik Jensen (keyboard og vokal), Jørgen Hein Jørgensen (bas og vokal), Frank Thøgersen (trommer).