• Pris
  325 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Lørdag den 14/11/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Lars Lilholt Solo

Lørdag den 14/11/2020 19:30

Bemærk: Vi følger alle tænkelige COVID-19 forholdsregler, så du trygt kan møde op på Horsens Ny Teater. Læs mere om hvad vi gør her.

En nærværende, intim og musikalsk oplevelse.

Det sker ikke særlig tit, at man kan opleve Lars Lilholt mutters alene på scenen kun bevæbnet med hans tre Martinguitarer, men denne aften kan du opleve den kendte spillemand helt solo.

Publikum kan glæde sig til genhør med sange fra Lilholts kæmpestore bagkatalog, krydret med personlige og underholdende fortællinger fra det efterhånden lange liv, der ligger bag.

Lars Lilholt ser frem til at spille i november og december, for det betyder, at han også kan spille nogle af sine julesange live, som f.eks.: ”Jul i Ingenmandsland”.

”Den handler om soldaternes separate julefred på vestfronten i 1914. Og sangen ”Julenat i Betlehem” som er inspireret af mit genbesøg i Betlehem for nogle år siden. Min tekst til denne sang hænger stadig på den palæstinensiske side af den separations mur, der i dag omkranser den smukke gamle by Betlehem”, fortæller Lilholt, der sang sangen på DR1 juleaften sidste år.

Lilholt lover også genhør med ”Daltons Julesang” fra deres andet album, men derudover kan publikum se frem til at høre nye numre, skrevet under corona-nedlukningen, fra den populære sangskrivers hånd.

 


Tiltag i forbindelse med COVID-19

Cafeen er desværre lukket til dette arrangement

Bestil drikkevarer og snacks på forhånd - gør dette efter du har valgt pladser.

Hver anden plads i vores sal er lukket

For at skabe afstand er hver anden plads i salen friholdt. Grupper/par  må gerne på dagen rykke sammen indenfor de pladsnumre, der står på billetterne.