• Pris
  250 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  28/02/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Mathilde Falch

28/02/2020 19:30

I oktober 2017 udgav Mathilde Falch sit seneste album, der blev hendes fjerde i rækken.

Siden Mathilde Falch udsendte sit tredje og anmelderroste album Alle Taler med radiohittet Ild i min røg i 2015 har hun haft så travlt, at hun nu regnes for én af landets flittigst turnerende musikere. Hun har gjort en dyd ud af både at give rockkoncerter med sit faste band og optræde som trio, duo og som soloartist.

Som 18-årig oprettede Mathilde Falch sit pladeselskab Just For The Record og udgav sin første single i 2009. Hun varetager selv alle forhold omkring sin musik, og det fjerde album Som Børn På Ny blev også udgivet på Mathildes eget uafhængige selskab.

Karmabilletter

Mathilde Falch har et stort hjerte – og stort fokus på at hjælpe andre mennesker, der står i en svær situation. Derfor kan du købe en karmabillet til 100 kr. Beløbet fra karmabilletten går ubeskåret til Støtteforeningen Heart and Soul, der hjælper udsatte børn og unge i Horsens Kommune

Du kan købe din karmabillet her. Karmabilletten giver IKKE adgang til Mathilde Falchs koncert, så husk også at købe din koncertbillet ved samme lejlighed. Karmabilletterne sælges dog uafhængigt at koncertbilletterne, så selv hvis du ikke har mulighed for at komme til koncerten, kan du stadig støtte Heart & Soul.