• Pris
  125 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  21/10/2019 15:00
 • Kategori
  Seniorteater
 • Arrangør
  SeniorTeatret

Neighbours

21/10/2019 15:00

Kan købes fra tirsdag d. 18. juni kl. 12.00

Dette arrangement er en del af SeniorTeatrets pakke af i alt 8 arrangementer, der koster i alt 995 kr. Pakkesalget starter den 18. juni kl. 9.00 fra billetsalget på Horsens Ny Teater. Fra kl. 12.00 kan du købe billetter over nettet.

Fra den 12. august kan du købe billet til arrangementerne i løssalg – der tages forbehold for udsolgt.


Helge Engelbrecht og vennerne i bandet Neighbours lægger vejen forbi Horsens denne eftermiddag.

”Vi glæder os over at få mulighed for at spille på Horsens Ny Teater.  Vi har på hjemmebane i Musik Galleriet i Ansager i snart mange sæsoner spillet akustisk indendøre, og det er også i den udgave, vi træder op i Horsens. Vi har masser af skyts i ærmet og lover en god blanding af nyt men også for nogle mere velkendt repertoire fra vores bagkatalog”, siger Engelbrecht.

Neighbours & Friends har haft deres egen hjemmebane Mariehaven i Ansager gennem snart 10 sæsoner. Mange har fulgt koncerterne fra Helges baghave på DK4, og nye programmer med ”Sommersang i Mariehaven” ruller fortsat over skærmen. ”…Det er skam rigtig dejligt med sommerkoncerterne herhjemme, men det er nu også ganske særligt at møde publikum rundt i landet. Og de akustiske koncerter, med Neighbours i den lidt mindre udgave med seks mand på scenen, har for længst bevist sin berettigelse også ”ude af huset”, og det glæder os hver eneste gang, der er bud efter os”, slutter ankermanden i Neighbours.