• Priser
  380 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Fredag den 10/02/2023 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

Stine Bramsen

Fredag den 10/02/2023 19:30

STINE BRAMSEN TAGER PÅ SIN STØRSTE LIVETURNÉ I 6 ÅR

Oven på en utrolig succesfuld festivalsommer med flotte anmeldelser er Stine Bramsen klar med sin største turné i 6 år, hvor hun indtager koncertsale rundt i hele landet i starten af 2023, med sit 6 personers store band.

Stine Bramsen glæder sig ufatteligt til den kommende turné:
”Jeg kan næsten ikke vente med at komme ud og spille live igen oven på denne sommer. Jeg føler virkelig at jeg har fundet mig selv musikalsk over det seneste års tid. Koncerten på Smukfest var klart en milepæl for mig, og nu glæder jeg mig til, at tage mit fantastiske band med ud på en længere Danmarkstour og folde mit nye show helt ud i dets rigtige form”.

SUPPORT: BEINIR

På en lille bitte ø et sted i det store Atlanterhav, er 22-årige BEINIR vokset op. Nærmere bestemt Saltangará på Færøerne, en stille by, der rummer en særlig smuk natur og fred med dets kun 100 indbyggere. Her har BEINIR formet sin egen musikalske identitet siden han som 7-årig greb guitaren og forsvandt i musikken. Med udsigt over fjorden Skálafjørdur og fantasien plantet ude på verdens største scener har BEINIR spillet, skrevet og sunget indtil han synes, han var klar til den store verden.

Tilbage I 2021 stiftede publikum for første gang bekendtskab med det færøske talent BEINIR, da han var med som feature på sangen ’I’m Not Crying, You Are’ fra Dopha’s debutalbum. I eget navn har han udgivet EP’en ’World out There’, der er pakket med energifyldte sange, svingende rytmer og stille sjælere, der rummer en dybde, der beskriver følelsen af at være ung og fortabt i søgen efter sin tilværelse. I efteråret 2022 spillede Beinir sine 2 debut headliner koncerter på Ideal Bar i København og VinDanmark i Århus.