• Priser
  325 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  Søndag den 12/09/2021 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  CSB Island Entertainment Aps

The Kilkennys

Søndag den 12/09/2021 19:30

The Kilkennys har begejstret det danske publikum gennem en længere årrække og vender i foråret 2020 tilbage med endnu en Danmarksturne.

The Kilkennys består af de fire irske og charmerende sangfugle Dave Cashin, Mick Martin, Tommy Mackey og Robbie Campion. Bandet er kendt for at forvandle de traditionelle irsk-keltiske toner til moderne irsk popmusik.

Deres unikke og dygtige spillestil med et væld af instrumenter som bodhran, percussion, mandolin, banjo, guitar, fløjte, bas og endda flere af slagsen samt deres vokale talent har gjort dem til et højt elsket band blandt det irske folkefærd.

Kvartetten har med stor succes turneret over hele verden, og er foruden i Irland, kendte særligt i Skotland og USA.

The Kilkennys har delt scene med nogle af Irlands mest prominente musikalske ikoner, herunder Shane McGowan og Finbar Furey.

Værdige arvtager efter legendariske The Dubliners

Bemærk: Horsens Ny Teater er ikke arrangør af dette arrangement. Du kan dog købe billetter gennem Horsens Ny Teaters hjemmeside, og har du spørgsmål omkring billetsalg, kan du også kontakte os. Generelle spørgsmål omkring arrangementet kan du rette til den ansvarlige arrangør, der er CSB Island Entertainment.

BEMÆRK: Har du HSFO abonnement, kan du få rabat på billetten.

Dette arrangement er rykket til denne nye dato. Har du en billet til den oprindelige dato gælder den i stedet til denne nye dato.