• Pris
  200 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  08/12/2017 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

The White Album

08/12/2017 20:00

Den hjertevarme trio The White Album, med de fynske rødder, tager til efteråret på turné med intimkoncerter rundt i hele landet. Touren kommer oven på udgivelsen af bandets tredje album ”Songs From the Sun”, som udkom i februar.

Albummet har taget 2 år at lave, og under indspilningerne opdagede bandet at ordet “Sun” indgik i 9 af de i alt 13 numre, hvilket i øvrigt var en tilfældighed, men gav sangene en samhørighed, som sammen med den nye lyse vibe, fik albummet til at føles komplet. Heraf også titlen på albummet.

“Albummet er generelt mere udadvendt og indspillet med en live-feeling, inspireret af de mange koncerter de senere år” udtaler bandet.

I 2014 udsendte The White Album deres debutalbum “The Quiet Strum”, der affødte mange anmelderroser med referencer til bl.a. Fleet Foxes og Bon Iver. Bandet formår altid at skabe en sjælfuld stemning krydret med lun fynsk humor til deres koncerter og udover de dugfriske sange fra den nye plade, spiller bandet selvfølgelig også et udvalg af sange fra deres tidligere udgivelser, som emmer af den nordiske melankolske klang og lyrik.

Nyd koncerten helt tæt på fra hyggelige cafeborde i teatersalen.