• Priser
  225 - 395 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  26/09/2020 19:30
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater

The White Album

26/09/2020 19:30

Intimkoncert med mulighed for kulinarisk forkælelse

Ny Single ude – Mystery!

The White Album er en trio med dybe afsæt i den fynske muld, og til næste år runder trioen 10 år. Bandet har haft succes både herhjemme og i udlandet med live shows. De er spillet på diverse radiokanaler samt har optrådt til prisuddelinger og store tv-shows.

Mere end 20 års venskab ligger til grund for den kærlige, underfundige og humoristiske stemning, som bandet skaber til deres koncerter. Musikken tager afsæt i et følsomt univers, og sangene emmer af nordisk melankoli og eftertænksomhed med den gode melodi og de trestemmige herrevokaler i højsædet.

Publikum kan til denne jubilæumskoncert forvente en blanding af både nyt og gammelt. Gruppens nyeste og fjerde album bibeholder The White Album ånden, men det har samtidig et mere fremadskuende udtryk, da de tre midaldrende venner frygtløst flirter med forskellige genrer og lyduniverser.

Teatersalen vil til aftenens koncert være opstillet med cafeborde, der i den grad bidrager til en intim og hyggelig stemning. Publikum har mulighed for at købe billetten inklusiv spisning i form af et charcuteribræt med delikate pølser og lækre specialiteter, så alle sanser kan komme i spil. Maden kan nydes ved cafebordene i salen fra kl. 17.30, så når først man som spisegæst er landet i sin stol, er det bare at læne sig tilbage og nyde både mad, drikkevarer og efterfølgende koncert. Køber du billetten uden spisning og gerne vil spise på teatret, så kontakt billetsalget på 75602344 eller billetsalg@hnt.dk.