• Pris
  250 DKK
 • Sted
  Horsens Ny Teater- Store sal
 • Spilleperiode
  25/05/2018 20:00
 • Kategori
  Koncerter
 • Arrangør
  Horsens Ny Teater & KulisseLageret

Turboweekend

25/05/2018 20:00

Ny Dato: koncerten flyttes til 25. maj efter bandets ønske!
Turboweekend skriver:

Kære Horsens
Vi bliver desværre nødt til at flytte vores koncert på Horsens Ny Teater, arrangeret sammen med KulisseLageret.
Vi beklager evt. gener det måtte have for vores fans, men vi vil ikke aflyse vores show i Horsens og glæder os således til at fyre den af sammen med Jer på d. 25 Maj istedet.

KH
Turboweekend

—-

Købte billetter til den opringelige dato kan anvendes til den nye koncert-dato, og er man forhindret, kan disse refunderes frem til 4. april.

OBS: Koncerten bliver bandets allersidste indendørskoncert, da de har meldt ud at de stopper efter denne turné.


Turboweekend er tilbage på koncertscenen, efter turnépause på 3 år, og i Horsens er KulisseLageret og Horsens Ny Teater gået sammen om at præsentere bandet for byens publikum.

Turboweekend og Horsens går i virkeligheden rigtigt langt tilbage; 10 år helt præcist, hvor de første gang gæstede KulisseLageret, som et helt ungt band, på vej rundt på landets spillesteder for allerførste gang. Siden har bandet markeret sig som et af landets mest toneangivende bands, og ikke mindst som et utroligt stærkt live-band, og netop derfor har de gæstet byen mange gange, gennem karrieren.

Turboweekend tilbringer for tiden efterårsdagene i studiet. Her knokler bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra Turboweekend – opfølgeren til Share My Thunder fra marts 2015.

De nye sange bliver for første gang præsenteret live for publikum på de danske spillesteder i foråret 2018. På touren bliver der mulighed for at opleve en kombination af spritnyt materiale og Turboweekends tunge portefølje af radiohits.

Anmeldelser


Jeppe Søndergaard | GAFFA
“http://gaffa.dk/anmeldelse/103147”